Leg uw uitvaartwensen vast

Wij zijn uitvaartvereniging De Laatste Eer Opeinde - Nijega - De Tike. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van uw uitvaart.

Nijboer Uitvaartzorg

Nijboer Uitvaartzorg is een professionele organisatie met een gevarieerd team (dames en heren) van uitvaartverzorgers en medewerkers dat 24 uur per dag klaarstaat voor onze leden. Nijboer Uitvaartzorg heeft een samenwerkingsrelatie met verscheidene uitvaartverenigingen in de regio. Doordat onze vereniging midden in hun werkgebied gevestigd is, kunnen zij u goed adviseren over alle mogelijkheden die er zijn.

 

Door u in te schrijven bij de vereniging wordt u lid. U betaalt hiervoor contributie en u hebt inspraak via de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Naast het verzorgen van de uitvaart en de ledenvergoeding van de vereniging (€ 1500,-), biedt uw lidmaatschap ook een ledenkorting op het aannametarief van de uitvaartkosten bij Nijboer Uitvaartzorg. Voor 2022 is dit bedrag vastgesteld op € 1200,-.

Kwaliteitskeurmerk

Nijboer Uitvaartzorg voert sinds 2017 het kwaliteitskeurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Door aan de eisen van het keurmerk te voldoen, kan Uitvaartvereniging De Laatste Eer bij Nijboer Uitvaartzorg rekenen op deze zes zekerheden: